Alessandra Ambrosio kääntää katseet myös siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Alessandra on keikisteli taannoin Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksissa Karibialla St. Bartsin saarella, mutta kuvausten päätyttyä hän valtasi viihdelehtien sivut päivittäisellä annoksella upeita bikinikuvia. Tällä kertaa Alessandra on ikuistetttu vaihteeksi siviilissä, kun kaunotar oli shoppailemassa. Samalla hän kokeili myös valokuvaustaitojaan. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.