BB: Elli-Maija murtui itkuun: ”Miehet sekoaa uusista tisseistä!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Suomen Big Brother -taloon asteli kansainvälinen vieras, kun BB-Sandra saapui Slovenian BB-talosta. Laulajakaunotar sai aikaan jo ensimmäisenä iltana suuria tunteita asukkaissa, ja erityisesti talon tuoreimmassa asukkaassa Elli-Maijassa.

BB-Elli-Maija käväisi nimittäin kertomassa tunteistaan päiväkirjahuoneessa, ja lopputulos oli yllättävä. Ohjelman verkkosivujen mukaan hän nimittän murtui itkuun puhuessaan Sandran vaikutuksesta Eetuun. Siviilissä seurusteleva tumma neitokainen vaikutti olevan mustasukkainen tamperelaismiehestä.

– Eetu on sanonut mulle tosi paljon nättejä asioita ja nyt se sitten kuolaa ton Sandran perään. Nyt mä en enää saa Epiltä silleen sitä huomioo, Elli-Maija vuodatti kyyneleitä.

Tästä huolimatta nuori nainen korosti, että ei ole ihastunut Eetuun. Hänen puheistaan sai kuitenkin hieman toisenlaisen kuvan.

– Kuka tyttö nyt ei tykkäisi siitä, että joku mies sanoo että sä oot nätti. Miehet on just sellasia, kun uudet tissit tulee peliin niin ne menee ihan sekaisin, Elli-Maija lisäsi.