BB-Jani rikkoo toistuvasti käskyjä – tulossa rangaistus?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikon torstaina tullut BB-Jani on ehtinut olla talossa vasta muutaman päivän ajan, mutta hän on ehtinyt rikkoa talon sääntöjä useampiakin kertoja. Kyse ei ole kovin rajuista rikkeistä, vaan ennemminkin määräysten noudattamatta jättämisestä.

Jani on nimittäin harvinaisen aamu-uninen, ja miestä on ollut lähes mahdoton saada aamuisin ylös sängystä. Isoveli on joutunut käskyttämään miestä toistuvasti heräämään ennen kuin Jani on suostunut kömpimään peiton alta. Vielä tässä vaiheessa rangaistuksesta ei ole ilmoitettu, mutta pienemmistäkin asioista asukkaita on rangaistu.

Sunnuntaina Jani suostui nousemaan aamulla vaihtamaan paristoja mikrofoniinsa, mutta mies suuntasi sen jälkeen takaisin pehkuihin. Mies suostui nousemaan vasta kun Isoveli ilmoitti miehen syyllistyvän parhaillaan sääntörikkomukseen.