BB-Sandra avautui vessaongelmistaan: ”Kaksi viikkoa ilman…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen astellut slovenialainen vaalea asukasvaihdokas BB-Sandra Auer kertoi aamulla nukkuneensa ensimmäisen yön Suomen BB-talossa huonosti. Hän oli Marikan kanssa samaa mieltä siitä, että asukkaat saivat nukkua talossa aivan liian vähän.

Tämän jälkeen Sandra avautui henkilökohtaisista ongelmistaan Janille ja Elisabetille, sillä hän kertoi vatsansa olevan kipeä. Syykin löytyi läheltä, sillä slovenialainen julkkistähti kertoi kammoksuvansa BB-talojen vessoja ja siksi pidättäytyvänsä niissä isolla hädällä käymisestä niin pitkään kuin mahdollista.

– Myös Sloveniassa minä tarvitsin kaksi viikkoa ennen kuin pystyin menemään isolle asialle. Ja täällä tilanne on paljon pahempi, kun kaikki katsovat. Eikö teillä ole ollut ongelmia isolla hädällä? Ei vai. Meillä Sloveniassa oli kaikilla ongelma, Sandra kertoi.

Tämän jälkeen Petri tuli asukkaiden koko päivän ruokatarpeiden kanssa keittiöön ja keskustelu siirtyi ruoanlaittoon ja päiväksi suunniteltuun venäläistyyliseen ruokaan. Asukkaiden huijaustehtävä siis jatkuu edelleen, vaikka eilen tehtävä menikin Marikan sekoilun takia pitkälti mönkään.