Coleen Rooney ökylomalla: 6 päivää ja kuudet bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen jalkapallotähti Wayne Rooney on ollut viime viikkoina kovasti otsikoissa jäätyään kiinni uskottomuudesta kahden prostituoidun kanssa. Molemmat maksulliset naiset pyysivät myöhemmin julkisesti anteeksi futarin Coleen-vaimolta.

Nyt Coleen Rooney on ollut miehensä kanssa Dubaissa vasinaisella ökylomalla, joka maksoi asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan noin 40.000 euroa. Hintaan kuului muiden muassa lentokentän erikoiskuljetukset koneelle omalla saatetulla limusiinilla. Lomabudjetti oli tosin vain siivu aviomiehen 320.000 euron viikkopalkasta.

Brittilehdet uutisoivat lomasta näyttävästi, ja erityisesti Coleenin bikinivartalo on noussut uutisaiheeksi. Muodokas kaunotar nähtiin nimittäin kuusipäiväisellä lomallaan joka päivä eri bikineissä loistokkaan ”seitsemän tähden” Burj Al Arab -hotellin uima-altaalla. Katso koko bikinikavalkadi kuvissa tästä.