Teinikaunotar käänsi veistä miljoonien haavoissa: ”Justin Bieber osaa suudella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin poptähti Justin Bieber tunnetaan naismaisen lauluäänensä lisäksi myös niin sanotusta pottatukastaan. Nämä termit ovat kuitenkin vain Bieberin vastustajien antamia, sillä miljoonat fanit suorastaan jumaloivat kaikkea poppariin liittyvää.

Poptähti tyrmistyttää nyt fanejaan uudella teollaan. Life & Style -julkaisu raportoi Bieberin olleen herkissä tunnelmissa laulajanäyttelijä Demi Lovaton kanssa. Poikaa kaksi vuotta vanhempi kaunotar oli yllättynyt tämän suutelutaidoista, jotka lähteen mukaan olivat Demin mielestä kypsät ja taidokkaat.

Bieber kertoi taannoin lehdistölle puhuvansa mielellään deittailustaan. Hän kertoi avoimesti seurustelusuhteistaan ja totesi tuolloin olevansa sinkku. Tähti pyysi tyttöjä tulemaan luokseen reippaasti, sillä hän ei heitä pelkää. Artisti vitsaili painovoiman pitävän hänet maankamaralla ja tekevän hänestä helposti lähestyttävän.