Ellenin lesborakas paljasti syömishäiriönsä – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres avioitui vuonna 2008 naisystävänsä, näyttelijä Portia De Rossin kanssa. Viime kuussa Portia vaihtoi viimein myös nimensä, joka on nykyisin virallisesti Portia Lee James DeGeneres.

Nyt Portia on kertonut elämästään Oprahin harvinaisen avoimessa haastattelussa. Hän kertoi kamppailustaan vakavan syömishäiriön kanssa. Vaalea kaunotar paljasti muiden muassa syöneensä pahimmillaan ainoastaan noin 300 kilokaloria päivässä, joka on sairaalloisen vähän. Tältä Portia näyttää nyt.

Neitokainen ei ole ylpeä saavutuksestaan, mutta kertoo olleensa tuolloin tyytyväinen itsehillintäänsä. Pahimmillaan pitkänhuiskea näyttelijätär painoi vain reilut 40 kiloa. Tämän ja paljon muuta elämästään hän kertoo myös uudessa Unbearable Lightness -elämäkerrassaan.

37-vuotias australialaissyntyinen Portia de Rossi jätti viime kesänä Los Angelesin tuomioistuimeen virallisen hakemuksen sukunimen muuttamiseksi. Nyt viranomaiset ovat tehneet asiassa päätöksensä ja he myönsivät Ally McBeal -sarjan tähdelle luvan vaihtaa sukunimenseen DeGeneres.