Frendit-tähden kohuero: ”Olemme vain asumuserossa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courtney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai lapsen David Arquetten kanssa vuonna 2004. Lapsi ei kuitenkaan tehnyt onnesta ikuista, sillä Cox ja Arquette  ilmoittivat vajaa kuukausi sitten eroavansa 11 avioliittovuoden jälkeen.

Kohuerossa on nyt uusia käänteitä matkassa, sillä Courtney Cox on muuttanut mieltään. Nainen sanoi TV Weekin haastattelussa, ettei kyse olisikaan avioerosta, vaan asumuserosta. Kysymyksessä ei ole siis lopullinen ratkaisu, vaan tilapäinen muutos avioparin elämässä.

– En tiedä tulevaisuudesta, mutta meillä on vain asumusero nyt meneillään. Mielestäni tällainen teko vaatii rohkeutta kummaltakin osapuolelta. Tämä ei ole välttämättä loppu avioliitolle, Cox totesi TV Weekin haastattelussa.