Jennifer Garner vilautti peppuaan leikkipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio koskaan esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

Äskettäin Jennifer Garner ikuistettiin paparazzien kuviin hänen suojauduttuaan Los Angelesin sateelta sateenvarjon alle. Ammatillisessa mielessä Jennifer ei ole hetkeen poseerannut, sillä hän keskittyy nykyisin pääasiassa perheeseensä. Ilmeisesti tahattomia vilautuksia ei kuitenkaan lasketa, sillä nyt Jennifer on ikuistettu jälkikasvunsa kanssa leikkipuistossa matalavyötäröisiin farkkuihin pukeutuneena. Housut paljastivatkin yllättäen neitokaisen takapuolen. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä Jennifer kuvattiin asennossa, jossa leffakaunottaren paidan kaula-aukko toi kuvaajille oivallisen kuvakulman. Vain pari viikkoa aiemmin hänet ikuistettiin hieman vastaavassa tilanteessa, kun hän kyykisteli kaupungilla. Asento paljasti supertähden takapuolen ja osoitti ettei hän ollut pukenut ylleen lainkaan alushousuja.