Katastrofi: Lily Allen menetti jo toisen lapsensa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ollut viime kuukausina onnensa kukkuloilla, kun hän on ollut perustamassa perhettä miehensä Sam Cooperin kanssa. Nyt perheidylli on kuitenkin murskautunut rajusti keskenmenoon.

Lily Allen oli raskaana jo pari vuotta sitten, mutta tuolloin hän sai keskenmenon ja murtui täysin. Allenin ihmissuhde kariutui pian keskenmenon jälkeen ja kaiken piti olla nyt hyvin. Pari kuukautta sitten Lily paljasti pelkäävänsä toista keskenmenoa, ja nyt pelko on ikävä kyllä käynyt toteen.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan Lily Allen oli kuudennella kuulla raskaana, kun hänet kiidätettiin torstaina aamulla sairaalaan vatsakipujen takia. Sairaalassa hänen todettiin menettäneen lapsensa – jo toisen kerran. Lasta ei enää voitu pelastaa.