Hittiartisti lopetti hiphop-uransa – siirtyy rokkariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan jättihittiä taannoin lainannut ja lopputuloksella listojen kärkisijoja hätyytellyt hiphop-artisti Kid Cudi on kertonut varsinaisen uutispommin, sillä hän on ilmoittanut lopettavansa loistavassa alussa olevan hiphop-uransa.

Artistiuraansa hän Cudi, oikealta nimeltään Scott Mescudi, ei ole kuitenkaan lopettamassa. Sen sijaan hiphopin tilalle on nyt miehen itsensä mukaan tulossa ura rocktähtenä. Syyksi yllättävään ratkaisuun hän kertoo kyllästymisen hiphop-musiikkiin ja genren kappaleiden kirjoittamiseen.

– Olen kyllästynyt räppäämiseen, sillä en saa siitä enää täyttymystä. Minä en tunne enää intohimoa siihen. Kun joku pyytää minua tekemään lyriikkaa ja sen sellaista, niin yritän kadota paikalta tai jotain, Kid Cudi kertoi TV.com -julkaisun haastattelussa.

Nyt Kid Cudi on perustanut oman Wizard-nimisen rockyhtyeen ja harjoittelee parhaillaan kitaransoittoa yhtyettään varten. Kyseessä on ensimmäinen varsinainen instrumentti jota hän opettelee soittamaan.