Marilyn Manson on pelottavampi kuin Michael Jackson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna erityisesti Yhdysvalloissa juhlittiin Halloweenia, ja siihen liittyen verkossa järjestettiin perinteinen äänestys maailman pelottavimmasta musiikkivideosta. Tähän saakka ykkössijaa on pitänyt perinteisesti hallussaan Michael Jacksonin legendaarinen Thriller.

Nyt Jacksonin voittokulku tässä Billboard.com -julkaisun järjestämässä äänestyksessä on kuitenkin ohi, sillä klassikkovideo löysi voittajansa. Maailman pelottavimmaksi musiikkivideoksi äänestettiin nyt nimittäin Marilyn Mansonin vuonna 1999 julkaistu cover-versio Eurythmics-yhtyeen Sweet Dreams (Are Made of This) -kappaleesta. Toisena oli Thriller ja kolmantena Aphex Twin -ambienttähden Come To Daddy.

– Kun Manson pukeutui balleriinaksi, leikkeli itseään ja ratsasti sialla, se todella kauhistutti ihmisiä, lehti perustelee äänestystulosta.