Popkaunotar lumoaa seksikkäällä videollaan – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut useita kappaleitaan hittilistoille. Parin viime vuoden aikana ryhmä on kuitenkin ollut vaikeuksissa, ja syylliseksi ongelmiin on nimetty keulahahmo Nicole Scherzinger.

Kaunotar luotsaa nyt soolouraansa eteenpäin rohkein askelein. Msn Viihde -sivusto kertoo laulaja Scherzingerin julkaisevan pian ensimmäisen sooloalbuminsa. Tuottajana toimii RedOne ja aputuottajina muiden muassa Ne-Yo ja Jay Sean. Levyn ensimmäinen kappale Poison löytyy jo videoversiona. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Musiikin tekemisen ohella popkaunotar yritetään leipoa ensi syksyksi X Factor -tuomaria, mutta nainen ei tiedä voiko osallistua. Hän on omien sanojensa mukaan keskittynyt albumiinsa, ja suunnitteilla olevaan kiertueeseen. Scherzinger ja Tyttökullat-sarjasta tuttu Betty White tullaan näkemään pikkuroolissa elokuvassa Men In Black 3.