Suomen BB-asukkaiden kielitaito hävettää

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa alkoi eilen toden teolla kuluvan tuotantokauden asukasvaihto, kun taloon asteli slovenialainen BB-Sandra Auer. Vaalea neitokainen tutustui eilen innokkaasti uusiin asuintovereihinsa ja kyseli Suomesta ja suomalaisuudesta.

Sandra otettiin hyvin vastaan, mutta eräs asia suomalaisissa asukkaissa ihmetyttää. Heidän kielitaitonsa on nimittäin harmittavan heikolla tolalla odotuksiin nähden. Jutustelusta on pitänyt huolen lähinnä parhaan kielitaidon omaava BB-Marika, kun suurin osa muista asukkaista ei joko osaa kieltä tai he ovat jostain muusta syystä tuppisuina.

Esimerkiksi BB-Nino ei osaa englantia käytännössä lainkaan. Hän puhuu vieraan läsnäollessa suomea ja pyytää muita tulkkaamaan kysymyksensä ja kommenttinsa Sandralle. Nino sai kuitenkin suunsa auki, kun Vilhelmiina kertoi jäähyväisvideolla haluavansa tavata hänet myös ulkomaailmassa ja Sandra tiedusteli että onko heillä jotain peliä.

– No, no, no. I am gay. Kiva tälleen kertoa. I like men, Nino sai sanotuksi.

BB-Eetu ja BB-Elisabet olivat aluksi hiljaa, mutta illan kuluessa hekin uskalsivat puhua englantia vieraalle. Asukkaiden suomenkieliset keskustelut Sandran seurassa häiritsevät monia katsojia.

Vaihtoasukas ihmetteli erityisesti muutamia asioita Suomen BB-talossa. Ensimmäiseksi hän ihmetteli odotetusti talon ankeaa ja kellarimaista sisustusta. Lisäksi hän harmitteli sitä, että Suomessakin BB-talon kylpyhuoneessa on kameroita.