Teinisuosikin seksikkäimmät poseeraukset listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvista tuttu näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens näytteli taannoin Los Angelesissa esitettävässä Rent-näytelmässä HIV-positiivista stripparia. Elokuvapuolella hän ei ole vielä saanut kovinkaan merkittäviä kiinnityksiä, mutta nyt parhaillaan hän kuvaa uutta leffaa.

Havaijilla Journey to the Center of the Earth -elokuvan The Mysterious Island jatko-osaa yhdessä Michael Cainen kanssa kuvaava Vanessa ehti äskettäin pitää myös hieman vapaata kuvauksista ja päätti kokeilla surffausta Hawaijilla. Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut sivuilleen näyttävän koosteen Vanessan kuumimmista poseerauksista. Katso kuvat tästä.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man. Vanessalla on seuraavaksi työn alla on Sucker Punch -elokuva, josta odotetaan hänen uransa pelastajaa.