Leffatähti käytti huumeita suorassa televisio-ohjelmassa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu komediatähti Zach Galifianakis on parhaillaan kuuma nimi useampienkin elokuviensa merkeissä, mutta erityisen kuuman hänestä teki viikonloppuna eräs hyvin kyseenalainen tempaus.

Kannabiksen laillistamisen puolesta jo pidemmän aikaa julkisuudessa puhunut komediatähti oli markkinoimassa tuoreinta elokuvaansa Real Time with Bill Maher -ohjelmassa, kun hän yllättäen kaivoi taskustaan marijuana-sätkän ja sytyttimen. Näyttelijä sytytti huumesätkän kaikessa rauhassa ja tarjosi sitä vielä muillekin.

Kukaan muu ohjelman vieraista ei sitä kuitenkaan suostunut maistamaan, mutta tavaran aitoudesta ei tainnut jäädä epäselvyyttä. Video päätyi nopeasti myös verkkoon ja sen voi katsoa tästä tai artikkelin yltä.