Anna Abreun suosio toi veromätkyt mukanaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta aikoinaan tunnetuksi tulleen, mutta sittemmin oman paikkansa kotimaisella poptaivaalla lunastaneen Anna Abreun vuosi sitten lokakuussa julkaistu kolmas albumi Just A Pretty Face? herätti paljon huomiota musiikkimaailmassa. Levy myi nimittäin nopeasti platinaa, ja se meni jo julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan kolmoseksi.

Myös verottaja on huomannut kaunottaren suosion, sillä laulajalle mätkähti tuntuvat 30.965 euron mätkyt postiluukusta. Jälkiverot olivat kasvaneet mittaviksi naisen voimakkaasti kasvaneiden tulojen myötä, sillä Abreu nimittäin tienasi viime vuonna 176.614 euroa.

Poptähti on yksi maamme suosituimmista artisteista, jonka kahta edellistä levyä oli vuosi sitten myyty yhteensä yli 140.000 kappaletta. Hänet on palkittu Vuoden Naissolistin Emma-patsaalla kahdesti, vuosina 2007 ja 2008. Anna oli myös edellisen vuoden tapaan Googlen haetuin kotimainen julkisuuden henkilö vuonna 2009.