AnnaLynne McCord on kuuma myös nörttiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja hän on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

Viime viikolla paparazzit ikuistivat näyttelijäkaunottaren kuvauspaikalla housut likaantuneena. Tällä kertaa AnnaLynne on kuvattu seksikkäässä ”nörttiasussa” energiajuoman bileissä. Katso kuvat tästä.

Alkuvuoden AnnaLynne piti matalaa profiilia, mutta kesän ja syksyn aikana televisiotähti on poseerannut useita kertoja esimerkiksi näyttävissä iltapuvuissa ja bikineissä. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.