BB-romanssi? Onko Eetu Elli-Maijalle vain veli?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikon torstaina astellut BB-Elli-Maija on huolissaan omasta parisuhteestaan sekä Big Brother -talossa kehittyneestä suhteesta BB-Eetuun. Nainen halusikin puhua tilanteesta Eetun kanssa kunnolla eilen illalla iltatoimien ohessa.

Elli-Maijaa vaivasi suuresti se, että miltä heidän nukkumisensa näyttäisi televisioruudun kautta nähtynä. Elli-Maija pohti pelokkaana poikaystävänsä suhtautumista tilanteeseen.

BB-Eetu kertoi pohtineensa itse samaa, ja Elli-Maija pystyi täten jatkamaan tilanteen ruotimista. Hän kertoi olevansa erittäin mustasukkainen luonne, eikä hän hyväksyisi vastaavaa tilannetta hänen poikaystävänsä taholta. Nainen vakuutteli Eetun olevan hänelle kuitenkin vain kaveri tai veljen tyyppinen ihminen.

 

Elli-Maija pohti Eetulla olevan samantyylinen ruumis kuin hänen poikaystävällään, mutta nukkuminen yhdessä vaivasi häntä kuitenkin paljon. Nainen vakuutteli ettei tunne onneksi mitään fyysistä vetoa Eetua kohtaan.

 

– Ei se nukkuminen mua haittaa, mutta voi v***u, lankeaisit ny muhun, mies heitti vitsillä.

 

Vitsailu ohitettiin naurulla, ja molemmat jatkoivat iltatoimiaan tyynesti. Hetken päästä siirryttiin nukkumaan, ja tilanne oli Elli-Maijan mukaan siskon ja veljen yhdessä nukkumista.