Elisabet Hurleyn rinnat pursuivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan, ja tuloksia on saatu ihailla myös viihdelehtien sivuilla.

Tällä kertaa Elizabeth on kuvattu osallistumassa julkkisjuhliin poikkeuksellisen näyttävässä valkoisessa iltapuvussa. Asun yläosa oli kuitenkin jäänyt mahdollisesti tarkoituksella hieman liian pieneksi, joten kaunottaren rintavarustus pursui yli. Katso kuvat tästä.

Viime aikaisten kuvien perusteella kahviton ja viinitön dieetti onkin onnistunut mainiosti. Tyrmäävän kaunis näyttelijätär on kuvattu viime viikkoina useita kertoja julkkisjuhlissa. Elizabeth on ikuistettu useita kertoja näyttäviin kuviin, ja hänen muotojaan on epäilty keinotekoisiksi. Äskettäin Hurley kuitenkin tyrmäsi väitteet silikonirinnoista ja kertoi muotojensa olevan luonnollisia.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.