Kate Beckinsale upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä kymmenvuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Taannoin Kate Beckinsale kuvattiin lomailemassa yhdessä perheensä kanssa. Kate nautti auringosta tummiin bikineihin sonnustautuneena. Tällä kertaa kuvauspaikkana on toiminut hieman karumpi ympäristö, kun kaunotar ikuistettiin ostosreissulla timmissä kunnossa. Katso kuvat tästä.

Jostain syystä Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, sillä aiemmin hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.