Merirosvo Depp metsästää satuklassikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp on nähty viime vuosina valkokankaalla muiden muassa merirosvokapteenina suosituissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Parhaillaan työn alla on seuraava kyseisen saagan elokuva.

Hollywood.com kertoo tähden löytäneen itselleen nyt myös uuden roolin merirosvoelokuvien Sparrown rinnalle. Grimmin veljesten satuklassikko Lumikki ja seitsemän kääpiötä tuotetaan uutena versiona, ja Depp nähdään elokuvassa metsästäjänä, mikäli hän hyväksyy roolitarjouksen.

Ohjaaja Rubert Sandersin elokuvassa näyttelee myös näyttelijäkaunotar Charlize Theron. Elokuvan ensi-illaksi kaavaillaan joulukuuta 2012, ja näyttelijävalinnoissa voi tapahtua vielä muutoksia. Parhaillaan uusinta Pirates of the Caribbean -elokuvaa työstävä Johnny Depp on ainakin aikataulujensa kanssa hyvin kiireinen mies.