Miljonääriäidit-sarjan Ninan ja Marian tulotiedot hämmentävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitysarja Miljonääriäidit on puhuttanut suomalaisia viime viikkoina kovasti, sillä vain aniharva katsoja uskoo että ohjelmassa esiintyvät naiset ovat oikeasti mitä väittävät. Mahdollisesti juuri tästä syystä televisiokatsojat ovat nyt hylänneet sarjan.

Ninan ja Marian kallis elämä sai nyt vielä suuremman kolauksen neitojen vuoden 2009 verotietojen tultua ilmi. Nina Grekin ansiotulot olivat vain 15.630 euroa, ja pääomatuloja kertyi 1.582 euroa. Maria Alanen oli saanut haalittua kasaan 10.028 euroa, ja pääomaa naiselle oli kertynyt 3.994 euroa.

Näillä tuloilla ei kuuhun mennä, eikä makseta sarjassa nähtyjä luksustuotteita. Viime viikolla myös Staran lukijat kertoivat mielipiteensä ohjelmasta. Peräti 92 prosenttia vastanneista piti sarjan tähtiä näyttelijöinä. Aitoina heitä piti vain kahdeksan prosenttia, ja vastanneita oli yhteensä 1.700. Liv-kanavan edustajatkin ovat epävarmoja naisten elämästä ja varallisuudesta.