Povipommi halusi tappaa itsensä: ”Halusin ajaa tiiliseinään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistyrkky Jordan, eli Katie Price, ja hänen entinen popparimiehensä Peter Andre erosivat viime vuonna. Medioiden aktiivisesti seuraama unelma-avioliitto muuttui hetkessä likaiseksi eroriidaksi, jossa Andren osakkeet nousivat ja Pricen suosio romahti hetkessä pohjamutiin.

Nyt povipommi paljastaa Now-julkaisulle olleensa hyvin onneton avioliitossaan Andren kanssa. Juniorin syntymän jälkeen Jordan kertoo sairastaneensa pahaa masennusta. Omien sanojensa mukaan hän suunnitteli jopa itsemurhan tekemistä. Yöllisillä autoajeluilla hän kertoo etsineensä ja katselleensa tiiliseiniä, joita päin hän voisi ajaa.

Britannian seuratuimpiin julkkiksiin lukeutuva povipommi Jordan on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ja lähipiirinsä mukaan rypenyt kotonaan itsesäälissä romahtaneen suosionsa takia. Muodokas tähti on kuitenkin näyttäytynyt jälleen julkisuudessa, sillä hän oli nimittäin taannoin seuraamassa aviomiehensä Alex Reidin vapaaottelua Birminghamissa.