Ricky Martin paljasti miksi tuli kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin astui viime maaliskuun lopussa viimein kaapista myöntäessään olevansa onnekas homoseksuaali. Supertähden seksuaalinen suuntautuminen oli julkinen salaisuus lähes hänen koko uransa ajan, mutta Martin ei suostunut epäilyjä vahvistamaan.

Nyt vastikään nähdyssä Oprahin Showssa mies avautui kunnolla elämänsä vaikeimmasta tilanteesta. Laulaja kertoi valehtelun olleen sietämätöntä, ja päätös totuuden kertomisesta johtui tähden mukaan hänen lapsistaan. Martin ei halunnut opettaa heitä valehtelemaan, ja silloin hän tiesi mitä hänen tulisi itse tehdä.

Mies paljasti homoutensa sähköpostiviestin avulla, ja viestin lähettämisen jälkeen hänen assistenttinsa asteli hänen luokseen. He halasivat, ja assistentti totesi miehen olevan nyt vapaa valheista. Ricky Martin on kertonut myös kuukausia sitten aloittavansa muistelmien kirjoittamisen.

Niistä voikin tulla suomalaisittain varsin mielenkiintoiset, sillä hänen kansainvälinen läpimurtonsa sai aikoinaan alkunsa juuri Suomesta. Laulaja totesi muistelmien tuoneen hänet elämänsä käännekohtaan ja siksi hän halusi päästä irti myös seksuaalisuutensa painolastista lopettamalla salailun.