Tähtiartistille pitkä vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-laulaja T.I. joutui taannoin takaisin liittovaltion tuomioistuimeen Atlantaan. Hän joutui perustelemaan syyn siihen, miksi hänen ehdollista tuomiotaan ei pitäisi muuttaa ehdottomaksi vankeudeksi. Artisti pidätettiin nimittäin äskettäin Kaliforniassa huumeiden hallussapidosta, eli hän rikkoi ehdonalaisensa sääntöjä. TMZ-julkaisu raportoi tähden nyt menneen takaisin vankilaan Arkansasissa 11 kuukaudeksi. Miehen luvataan joutuvan elämään kaltereiden takana kuten muutkin vangit, eli ilman erityiskohteluita. Esimerkiksi puheluita sallitaan 300 minuutin verran kuukaudessa. Myös suihkuun mennään vain silloin, kun muutkin peseytyvät. Artisti sai alunperin tuomion aserikoksesta vuonna 2009, kun hän yritti ostaa laittomia konekivääreitä ja äänenvaimentimia. Hänet päästettiin ehdonalaiseen vankilassa istutun tuomion jälkeen, mutta yllä mainittu huumeiden hallussapito koitui hänen kohtalokseen.