Tässä on Katherine Heiglin adoptiotytär – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katherine Heigl nähdään naispääosassa uudessa Killers-elokuvassa, jonka miespääosasta vastaa Ashton Kutcher. Leffa aiheutti kohua jo ennen ensi-iltaansa, kun sen ennakkonäytökset lehdistölle kiellettiin. Päätös aiheutti välittömästi epäilyjä flopista.

Muiden muassa huippusuositusta Greyn Anatomia -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Katherine Heigl palkittiin keväällä Vuoden naistähti -palkinnolla. Pari viikkoa sitten naapuri soitti poliisit, kun Katherine oli pitänyt miehensä kanssa liian kovaa meteliä kotinsa ulkoporealtaassa. Tällä kertaa paparazzit ovat ikuistaneet näyttelijäkaunottaren ulkoilemassa yhdessä korealaissyntyisen adoptiotyttärensä Naleighin kanssa. Katso kuvat tästä.

Sairaalasarja Greyn Anatomiassa pitkään näytellyt Heigl ilmoitti taannoin jättävänsä kyseisen sarjan kokonaan ja keskittyvänsä perheeseensä sekä uraansa valkokankaalla. Näyttelijätär on nähty pääosissa muun muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. 31-vuotias Heigl on nykyisin myös äiti, kun tähti adoptoi viime syksynä Nancy Leigh -nimisen korealaisen tyttövauvan.