BB-Petrin naistenmiehen maine kasvaa – vaihtoi jälleen naista

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa vietettiin eilen juhlia, jotka toivat taloon odotettua säpinää. Kyseessä olivat Slovenian Big Brother -talosta vaihtoasukkaaksi Suomen taloon saapuneen BB-Sandran ensimmäiset bileet Suomen BB-talossa.

Talossa naistenmiehen maineen itselleen saanut BB-Petri kasvatti jälleen eilen mainettaan. Useammankin naisen kanssa talossa vehtaillut mies osoitti eilen illalla kiinnostusta talon vaihtoasukasta Sandraa kohtaan. Pari lähentyi illan bileissä, kun Petrin laulu sai Sandran hullaantumaan. Läheisesti tanssinut pari jopa nukkui yön vierekkäin. Muut asukkaat ovat tänäänkin kuittailleet Petrille tämän tiuhaan vaihtuvasta naisseurasta.

– Jokainen nainen on aina jossain kohtaa sen kainalossa. Onhan se sutkin korkannut, BB-Nino kommentoi Elisabetille Petrin käytöstä.

– Ei mua ole kukaan korkannut, Elisabet huuteli takaisin.

BB-Marika arveli Petrin joutuvan tilille tekemisistään sunnuntaisessa suorassa lähetyksessä. BB-Sandra puolestaan pelkäsi joutuvansa hänkin piinapenkkiin Sloveniaan palattuaan.

– Sano, että mä saan aina joka sunnuntai kuulla siitä, että kuka nukkuu mun vieressä, BB-Petri pyysi Marikaa kääntämään ajatuksensa Sandralle.

– Luulen, että suomalaiset ovat tottuneet siihen, koska te kaikki nukutte yhdessä hyvin tiiviisti. Mutta Sloveniassa ei olla totuttu moiseen. Siellä varmasti kysellään, BB-Sandra pelkäsi.

– Voit sanoa vaan, että maassa maan tavalla, BB-Marika neuvoi kotiinpaluuta pelkäävää slovenialaista.

Muut asukkaat ovat kuittailleet Petrille uuden vaihtoasukkaan muuttaneen tätä huomattavasti. Asukkaiden mielestä Petri on selvästi käyttäytynyt paremmin BB-Sandran seurassa. Lisäksi asukkaat ovat huomanneet Petrin alkaneen huomioida enemmän ulkonäköään vaihtoasukkaan myötä.

BB-Petri on itsekin myöntänyt hillinneensä käyttäytymistään Sandran seurassa. Petrin vieressä läheisissä tunnelmissa monta yötä nukkunut BB-Elisabet on silmin nähden ärsyyntynyt miehen käytöksestä. Nainen pyysi viime yönä saada nukkua Petrin vieressä, mutta joutuikin nukkumaan yksin, kun Petri valitsikin petiseurakseen Sandran.