Charlie Sheenin avioerohakemus on tiukka – rahoja ei jakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka näyttelijä Charlie Sheen joutui jälleen kerran tekemisiin virkavallan kanssa huumesekoilujensa takia. Vaimonsa pahoinpitelystä vankilassakin istunut miljonäärinäyttelijä riehui tällä kertaa newyorkilaisessa Plaza-hotellissa.

People-lehti kertoo nyt Sheenin jättäneen avioerohakemuksensa. Hän hakee nimittäin edelleen avioeroa Brooke Muellerista, jonka kanssa avioliittoa oli takana kaksi vuotta. Pariskunnalla on myös vuoden ikäiset kaksospojat. Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli entisen vaimonsa Muellerin, kun perhe oli viettämässä joulua Aspenissa. Vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua.

Sheen ilmoittaa erohakemuksessaan asuneensa erossa Muellerista kyseisestä joulusta lähtien. Tämän seikan vuoksi joulun jälkeen ansaitut rahat kuuluisivat vain hänelle. Eropapereiden mukaan pariskunnalla on myös avioehto, ja täten hittinäyttelijä saisi pitää suuret tulot itsellään. Avioeron lisäksi mies hakee myös poikalapsiensa yhteishuoltajuutta. Sheenin vaimo Mueller ei kuitenkaan niele tilannetta helposti, sillä hän jätti eilen myös oman avioerohakemuksensa. Nainen haluaa muiden muassa poikien huoltajuuden vain itselleen.