Cheryl Colen promokuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Pari päivää sitten selvisi, että alkuperäisessä kokoonpanossaan paluun tehnyt poikabändi Take That halua Cherylin vierailemaan levylleen. Nyt kaunottaren uudet promokuvat on julkaistu, ja ne täyttivät varmasti monien odotukset. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla kaunotar kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.