Elisabetta Canalis upeassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin pääasiassa George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu italialainen näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis kuvattiin joulukuussa rantatunnelmissa bikineissä Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä. Sittemmin upea neitokainen on ollut useasti viihdelehtien otsikoissa.

Kaunotar on poseerannut FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa. Taannoin Havaijilla Clooneyn kanssa lomaillut Elisabetta on tällä kertaa ikuistettu rannalla bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nykyisin Canalis juontaa MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa.