Eliza Dushku on aseistettu ja seksikäs

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Suositun Dollhouse-sarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa loppuvuodesta loukkaantunut Eliza Dushku on poseerannut aktiivisesti bikineissä ja jopa alastomana.

Dollhouse-sarjassakin nähtävä kaunotar nähdään nyt poseeraamassa kuumissa studiokuvissa, joissa hän keikistelee kameran edessä aseistettuna ja seksikkäänä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana. Viimeksi Eliza Dushku nähtiin vähissä vaatteissa julkisuudessa Maxim-lehden näyttävissä kuvissa.