Rosie Jones käänsi solttupoikien katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen brittikaunotar Rosie Jones odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan mallimaailmassa, mutta kotimaassaan hän on jo nyt erittäin suosittu glamour-malli. Rosie on esitellyt 34C-kokoisia rintojaan lukuisia kertoja lehtien sivuilla.

Äskettäin Rosie poseerasi paljastavissa kuvissa Big D Nuts -nimisen snack-tuotteen mainoksessa, mutta bikineissä keikistelevän kaunottaren muodot varastivat show’n varsinaiselta tuotteelta. Tällä kertaa muodokas kaunotar on poseerannut bikinikuvissa sotatamineissa ja aseistettuna. Katso kuvat tästä.

20-vuotias englantilainen Rosie Jones on toki noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana aiemminkin useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.