BB-Jani ärsyyntyi: ”Kasvattakaa vaan niitä per*eitänne!”

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talossa keittiövastuun Vilhelmiinan sunnuntaisen lähdön jälkeen ottanut BB-Jani on raatanut koko viikon lähes yksin talon keittiössä. Jani on valmistanut tällä viikolla suurimman osan asukkaiden syömistä aterioista ja melkein aina myös siivonnut ruokailun jäljet.

Eilen BB-Jani ärsyyntyi muihin asukkaisiin, sillä mies on joutunut hoitamaan BB-talon taloutta lähes yksin. Päiväruokailun jälkeen Jani yritti houkutella muita asukkaita siivoamaan ruokailun jäljet, mutta miehen pyynnöt menivät kuuroille korville. Mies vihjaili muille asukkaille, että ainakin tiskikoneen sisältö pitäisi purkaa. Sohvilla laiskoina makoilleet asukkaat eivät Janin kommentille reagoineet.

– No, kasvattakaa vaan niitä perseitänne siellä sohvalla, Jani tokaisi ja alkoi itse siivota.

– Onks kellään ahkera olo? Mäkin oon tässä aika paljon siivoillut, BB-Marika yritti hänkin houkutella muita osallistumaan.

– No Mardis, niin siivoot edelleen, BB-Nino vastasi ja siirtyi keittiön pöydän äärestä sohvalle istumaan.

– Läskiperseet täällä rivissä, Nino kommentoi olohuoneeseen päästyään.

Sama toistui myös asukkaiden iltaruokailun yhteydessä, kun ruoan lähes yksin valmistanut Jani yritti jälleen saada muita osallistumaan.

– Kattaisko joku pöydän? Jani pyysi yksin keittiössä touhuillessaan.

Olohuoneessa istuskellut Nino huuteli Petriä kattamaan pöytää. Petri teki työtä käskettyä, mutta Nino jäi edelleen sohvalle istumaan. Iltaruoan valmistus kesti useita tunteja, sillä muut asukkaat istuivat jo valmiina ruokapöydässä, kun Jani vielä hääräili yksin ruoan kimpussa.

Talossa on kenties pian odotettavissa enemmänkin konflikteja arkiaskareiden hoidosta, sillä suurin osa asukkaista ei osallistu siivoukseen saati ruoanlaittoon millään tavalla. Ainakin BB-Elisabet sekä BB-Nino ovat laistaneet yhteisistä askareista varsin sujuvasti.