BB-Petri ei lämmennyt Sandran ehdotukselle

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaina Big Brother -taloon kansainvälisen asukasvaihdon merkeissä saapunut slovenialainen BB-Sandra on sopeutunut Suomen BB-taloon ja sen asukkaisiin varsin hyvin. Vaalealla popjulkkiksella on kuitenkin ollut joitain pieniä vastoinkäymisiä, sillä hän ei ole saanut tahtoaan joka kerta läpi.

Sandra yritti taannoin saada esimerkiksi Petriä laulamaan, koska muut asukkaat olivat kertoneet hänen olevan laulumiehiä. Itse BB-Petri kertoi laulavansa mieluiten vain karaokea. Tästä syystä Sandra yritti saada Petriä mukaan yhteislauluun kanssaan, mutta huonolla menestyksellä. Petrillä taisi tulla niin sanotusti pupu pöksyyn, vaikka myös Marika teki parhaansa miehen suostutteluksi.

Petri ei myöskään itse halunnut kertoa ratkaisustaan vieraalle, vaan hän pyysi muita tulkkaamaan hänen mielipiteensä. Tämä mielipide oli, että Sandra oli liian hyvä laulaja, jotta Petri olisi kehdannut itse laulaa hänen kuunnellessa. Sandra yritti vielä tämän jälkeen saada miehen laulaa lurauttamaan, mutta Petri ei ehdotuksille lämmennyt. Petrin sijaan Marika ja talon ylivoimaisesti paras suomalainen laulaja Elli-Maija esittivät otteen kotimaisesta poppikappaleesta.