BB-Sandra läpimärkänä minihameessa pakkasessa

Big Brother · Stara.fi

Viime sunnuntaina Suomen BB-taloon Sloveniasta saapunut BB-Sandra on kotimaassaan tunnettu julkkis. Hän tuli alunperin tunnetuksi supersuositun isänsä myötä, mutta on sittemmin tehnyt myös omaa uraa muiden muassa laulajana sekä televisio- ja radiotähtenä.

Sandra on kertonut asukkaille julkaisseensa kotimaassaan kaksi hittikappaleeksi luokiteltavaa biisiä. Asukkaat eivät tuolloin vielä olleet saaneet kuultavakseen neitokaisen musiikkia tai nähtäväkseen hänen musiikkivideoitaan. Laulajatar kertoi asukkaille, että artistin työ ei ole aina ruusuilla tanssimista.

Sandra kertoi Afrika-nimisen kappaleensa musiikkivideon kuvausreissusta, jossa hän joutui todella tiukkaan paikkaan. Videota varten hänen tuli keikistellä videokameroiden edessä esimerkiksi kahden asteen pakkasessa vain minihameeseen pukeutuneena. Kaiken lisäksi hänen päälleen sadetettiin vettä. Kuvaukset kestivät yhteensä kaksi ja puoli päivään.