BB-Sandra tyrmistyi kuultuaan tulleensa huijatuksi – purskahti itkuun!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli kokosi asukkaat jälleen viikkotehtävän tulosta varten sohville. Pian televisio avautui ja kuvaruutuun ilmestyi pätkiä viikon varrelta. Videolla näytettiin, kuinka Sandra kertoi omissa itse tekemissään videopätkissä Suomesta oppimiaan asioita.

Nainen luetteli pitkät litaniat asukkaiden hänelle kertomistaan asioista. Missään vaiheessa Sandra ei vihjaillut epäilevänsä asukkaiden hänelle kertomien tarinoiden paikkaansapitävyyttä. Viimein Isoveli ilmoittikin asukkaille viikkotehtävän olevan onnistunut.

Asukkaat ottivat tiedon riemulla vastaan, sillä Big Brother oli aikaisemmin luvannut asukkaiden voittaessa tuplaavansa heidän normaalisti voitosta saamansa viikkobudjettin. Viikkotehtävän päättymisen myötä asukkaat saivat vihdoin paljastaa vaihtoasukkaalleen koko huijauksen.

– Meillä on sinulle tunnustettavaa. Olemme todella pahoillamme, älä loukkaannu, sillä tämä viikko on ollut paras ikinä, BB-Marika aloitti vaikean tehtävän.

– Meidän piti kertoa sinulle väärä, mutta uskottava kuva Suomesta, eli kaikki mitä olemme sinulle kertoneet saunasta, historiasta, politiikasta, ei ole totta, BB-Noora jatkoi.

– Osa on tietenkin totta, mutta meillä ei ole mitään jääkarhuja täällä Suomessa, BB-Marika jatkoi.

Koko talo purskahti nauruun nähdessään Sandran epäuskoisen ilmeen.

– Oletteko tosissanne? hölmistyneen näköinen Sandra kyseli ja purskahti hämmentyneeseen nauruun.

– Tunnen oloni niin typeräksi, nainen jatkoi ja purskahti sitten itkuun.

– Olin niin otettu Suomesta, ja nyt kaikki olikin valhetta? Olin niin varma, että tämä on paikka jossa haluan asua, BB-Sandra sopersi itkunsa lomasta.

– Olette todella hyviä näyttelijöitä, Sandra summasi.

Asukkaat harmittelivat valehtelua ja talossa vallitsikin surullinen tunnelma. Kaikki olivat sitä mieltä, että Isoveli saisi hyvitellä vaihtoasukkaalle viikon valheita. Tämän jälkeen Sandra kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, josta hän tuli ulos itkien ja suuntasi makuuhuoneeseen. Parhaillaan asukkaat ihmettelevät miksi Isoveli antoi heille tehtävän, joka loukkasi vaihtoasukasta näin paljon.