Vanha suola janottaa Blake Livelyä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Nykyisin hänelläkin on alituisesti perässään paparazzeja.

Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 23-vuotias televisiotähti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar. People-lehden mukaan Lively on eronnut Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästään Penn Badgleystä. Parin huhuttiin seurustelleen vuodesta 2007 saakka ja seuraavana vuonna he vahvistivat seurustelunsa.

Parin tiedottaja on nyt kuitenkin vahvistanut eron, mutta entinen tähtipari nähtiin vielä pari päivää sitten halailemassa toisiaan, joten välit näyttäisivät olevan edelleen lämpimät. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.