Chloe Moretzin henkilöllisyys varastettiin verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin näyttävän roolin Kick Ass -elokuvassa tehnyt lapsitähti Chloe Moretz oli roolia tehdessään vasta 11-vuotias, mutta yllätti taidoillaan myös elokuvan toisen päätähden Nicolas Cagen. Nykyisin 13-vuotias näyttelijälupaus on nyt joutunut ikävä rikoksen uhriksi.

Chloe Moretz on nimittäin yksi niistä, joiden henkilöllisyys on varastettu verkossa. Hänen salasanansa ja sekä Facebookiin että Twitteriin saatiin selville sen jälkeen kun hänen kotiinsa murtauduttiin, minkä jälkeen tekijä sai kirjoitettua omiaan neitokaisen nimissä. Samalla vääriin käsiin päätyi myös yksityisiä valokuvia.

– He varastivat kaikki kuvani ja hakkeroivat Twitterini ja Facebookini. Kotiimme murtauduttiin, ja samalla sekä tietokoneeni että iPodini varastettiin, Chloe Moretz kertoi Entertainment Weeklyn mukaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chloe on saanut kärsiä elokuvien myötä saamastaan julkisuudesta.

– Ranskassa minua seurasi outo mies, joka seurasi minua hotelliini ja sanoi minulle kaikenlaista. Pelästyin toden teolla enkä poistunut sen jälkeen talosta kahteen päivään.