Uusi televisiohottis Cobie Smulders riisui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa suuren suosion saanut televisiosarja How I Met your Mother on kiinnostanut kovasti myös supertähtiä, ja taannoin muiden muassa poptähti Britney Spears nähtiin vierailemassa sarjassa. Sarjan myötä suosioon on noussut myös yksi sen tähdistä, Cobie Smulders.

Cobie Smulders ei ole vielä noussut A-luokan tähdeksi, mutta hän tekee koko ajan nopeaa nousua kohti julkkistähtien kärkikaartia. Yksi tärkeä askel siihen suuntaan on Maxim-lehti, jonka kannessa ja sisäsivuilla kaunotar parhaillaan poseeraa. Katso kuvat alta ja tästä.

28-vuotias kanadalainen Cobie Smulders, eli Jacoba Francisca Maria Smulders, tunnetaan parhaiten How I Met your Mother -televisiosarjan tähtenä. Robin Scherbatskyn roolia hittisarjassa esittävä kaunotar on vuonna 2001 alkaneella urallaan ehtinyt näytellä jo lähes kymmenessä elokuvassa ja useissa televisiosarjoissa, kuten L-koodi ja Smallville. Cobie synnytti esikoisensa toukokuussa 2009.