Nicole ”Coco” Austin esitteli paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. Hänen kuviaan poistetaan usein yhteisöpalveluista liian seksikkäinä.

Viime kuussa Coco kuvattiin rannalla erittäin paljastavissa bikineissä. Nyt vuorossa on kuitenkin asu, joka lyö laudalta lähes kaikki aikaisemmat poseeraukset. Coco nähtiin nimittäin juhlimassa sairaanhoitaja-asuun pukeutuneena, mutta asu ei onnistunut juurikaan peittämään hänen rintojaan. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.