Näin Joona Puhakka heiluttaa pakaroitaan – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana oleva Joona Puhakka tanssii suositussa realitykisassa yhdessä Sanni Siuruan kanssa. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa Joona ja Sanni kertoivat kuulumisiaan ja pohtivat muiden muassa pudotusuran vaikutusta.

– Mehän ei olla kertaakaan pelätty sitä. Me ollaan vaan oltu siinä. Ei me ajatella pudotusta tai pudotusuhkaa, vaan me lähdetään nyt vetään tangoa. Me ollaan ensi viikolla ainoat, jotka vetää tangoa ja me tanssitaan se ylpeästi, Joona Puhakka kertoi.

Tanssipari pohtii samalla myös median roolia tanssikilpailussa ja lisäksi Joona näyttää haastattelussa myös kuinka hän itse heiluttaa paljon puhuttuja pakaroitaan. Katso video tästä tai artikkelin yltä.