Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal alastomina valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathawayn menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Näyttelijättären parhaillaan vankilassa istuva entinen poikaystävä lähetteli tähdelle keväällä häirikkökirjeitä, jotka hankaloittivat näyttelijättären elämää.

Esquire UK -lehti raportoi nyt kaunottaren elokuvaroolista elokuvassa Love and other drugs, jossa hänet nähdään kiihkeissä seksikohtauksissa näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa. Kyseinen elokuva tulee ensi-iltaansa joulukuussa, ja sen kuvaillaan olevan täynnä alastomuutta.

Hathaway ja Gyllenhaal ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä myös elokuvan kuvauksien ulkopuolella, ja he ovat käyneet syvällisiä keskusteluita kyseisessä elokuvassa nähtävästä palavasta rakkaudesta. Parin mukaan intiimit keskustelut ovat vain ammatillista tasoa, mutta epäilykset ovat silti jo heränneet.

– Harrastimme seksiä jo aikoja sitten elokuvassa Brokeback Mountain, ja nyt on vuorossa tämä elokuva. Emme voisi näytellä kiihkeästi rakastuneita ja rakastella, mikäli emme tuntisi toisiamme hyvin. Keskustelemme esimerkiksi siitä, mikä on omasta mielestämme seksikästä ja mitkä asiat kiinnittävät huomiota toisessa. Musiikki on meille tärkeää, ja mielestämme rytmi on mukana seksissäkin, Jake Gyllenhaal kertoi Esquire UK -lehdelle.