BB-Petri avautui Sandralle: ”Olet kaunein tuntemani ihminen”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa oli eilen illalla varsin ankea tunnelma, kun asukkaiden viikkotehtävä päättyi. Viikkotehtävä päättyi onnistumiseen, mutta asukkaiden tunnelmat olivat siitä huolimatta apeat, sillä viikkotehtävän aikana pahasti huijatuksi tullut vaihtoasukas BB-Sandra pahoitti totuuden kuultuaan pahoin mielensä.

Tunnelma talossa kuitenkin illan mittaan piristyi, sillä Isoveli järjesti asukkaille vappuaiheiset juhlat. Runsaan herkkupöydän lisäksi asukkaat saivat myös paljon juhlajuomia. Mietojen alkoholijuomien lisäksi asukkaille oli tarjolla myös väkeviä alkoholijuomia. Meno olikin runsaan juomapuolen vuoksi ajoittain varsin riehakas.

Illan mittaan BB-asukkaat myös vakavoituivat ja pitivät jokainen vuorollaan slovenialaiselle vaihtoasukilleen puheen. Kaikki asukkaat kehuivat BB-Sandraa vuorotellen ja slovenialainen herkistyikin moneen kertaan kyyneliin. Myös BB-Petri avautui tunteistaan Sandraa kohtaan omassa puheenvuorossaan.

– Olet kaunein tuntemani ihminen. Pidän sinusta todella paljon, BB-Petri avautui Sandralle asukkaiden seisoessa ringissä.

– Toivon, että et vihaa meitä, koska valehtelimme sinulle. Olemme todella pahoillamme. Kiitos ja perseet, Petri päätti puheensa.

Asukkaiden kuluneen viikon viikkotehtävä osoittautui eilen Big Brother -tuotantotiimin täydelliseksi virhearvioinniksi, sillä tehtävän tuoma mielipaha Suomessa vieraana olevalle slovenialaiselle oli melkoinen. Valehteluun perustunut viikkotehtävä sai BB-Sandran täysin pois tolaltaan ja nainen halusikin eilen totuuden viikkotehtävästä kuultuaan lähteä saman tien kotiin.

Big Brother -talon asukkaiden vieraanvaraisuus kuitenkin pelasti eilen tilanteen. Asukkaiden lämmin kohtelu sai Sandran tuntemaan olonsa Isovelin huijauksesta huolimatta paremmaksi. Asukkaat ovat petranneet viikon aikana englannin kielen taitojaan varsin hyvin, sillä nyt kaikki BB-Ninoa lukuun ottamatta kommunikoivat vaihtoasukkaan kanssa englanniksi. Tönkköenglannista huolimatta jokainen asukas on saanut ajatuksensa läpi ja varsinkin pienessä hiprakassa kielenkannat ovat kunnolla avautuneet.