BB-talossa kyyneleitä ja vappubileet – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa esiteltiin eilen suomalaista työväenkulttuuria järjestämällä asukkaille vappubileet. Mukana oli tietenkin myös vaihtoasukas BB-Sandra, joka suuntaa huomenna takaisin kohti Sloveniaa.

Vappujuhlien tunnelmat eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä aiemmin päivällä Sandra oli kuullut asukkaiden valehdelleen hänelle Isovelin käskystä lähes kaikki mitä hänelle oli kerrottu Suomesta ja suomalaisuudesta. Valheiden paljastuminen oli hänelle kova paikka, ja illan bileet olivat jo peruuntua vieraan vuodatettua runsaasti kyyneleitä.

Katso kuvia Sandran järkytyksestä ja illan vappubileistä alta. Mukana on myös kuva siitä kun BB-Elli-Maija vuodatti niin ikään kyyneleitä kylpyhuoneessa. Eilinen päivä oli siis asukkaille harvinaisen tunteikas monin tavoin.