Big Brotherin nimeämisissä yllättävä käänne

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty tänään haikeita hetkiä, kun talon vaihtoasukas BB-Sandra joutuu huomenna lauantaina jättämään talon. Vaiherikkaan viikon päätteeksi myös BB-Niko pääsee palaamaan takaisin Suomen taloon.

Asukasvaihdosta huolimatta normaali arki BB-talossa on jatkunut, ja siihen kuuluvat olennaisena osana myös nimeämiset ja häätöäänestys. Iltapäivällä asukkaille paljastettiinkin tällä viikolla nimetyt asukkaat, ja tulos olikin todellinen yllätys. Nimettyjen asukkaiden listaa kuunnellessaan asukkaat eivät olleet nimittäin uskoa korviaan, kun he huomasivat, että BB-Marika ei olekaan mukana häätöäänestyksessä.

Marikan sijaan äänestyksessä ovat Petri, Elli-Maija, Jani T ja Nino. Marika on rikkonut ohjelman ennätyksiä olemalla häätöäänestyksen vakiokasvo. Marika on pelastanut asukkaat tällä viikolla kielitaidollaan monista tukalista tilanteista, ja se on todennäköisesti vaikuttanut merkittävästi muiden asukkaiden tunteisiin häntä kohtaan.