Britney Spears levyttää jälleen – uusi albumi ensi kevääksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Britney Spears on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on isänsä Jamie Spearsin vastuulla ilmeisesti enää vain muutaman kuukauden. Tuomari kertoi noin kaksi kuukautta sitten haluavansa tavata popparin henkilökohtaisesti arviointia varten. Tapaaminen sujui hyvin, ja tuomari vakuuttui laulajan olevan oikealla tiellä elämässään.

Britney Spears on yksi kuluvan vuosikymmenen myydyimpiä ulkomaisia naisartisteja ja kaunotar aikoo nyt tehdä uuden albumin valmiiksi ensi kevääksi. Hollywood Reporter -sivusto kertoo naisen aikovan julkaista myös sinkun tulevalta albumilta joulukuun aikana.

Yhteistyötä tuotannossa tekevät muiden muassa Max Martin ja Lukasz ”Dr. Luke” Gottwald . Miehet ovat innoissaan laulajan uudesta tuotannosta, mutta he kehoittavat faneja pysymään rauhallisina sillä levyn tarkat julkaisusaikataulut ovat vielä auki.