Big Brother yllätti espoolaiset perjantai-iltana

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat hetki sitten Lappi-teemailtansa ja Sandran asukasvaihdon kunniaksi ilotulituksen Espoon taivaalla. Asukkaat passitettiin ulos ja heitä pyydettiin pukeutumaan lämpimästi. Tehtäväalueelle päästyään asukkaat säikähtivät toden teolla.

Taivaalla alkoi nimittäin räjähdellä, ja pian asukkaat huomasivat saaneensa ilotulituksen ihailtavakseen. Sandra oli haltioissaan upeasta esityksestä, josta myös monet espoolaiset pääsivät yllättäen nauttimaan. Marikan mukaan ilotulituksen oli määrä esittää revontulia.

– Siinä palaa rahaa taivaalle, BB-Petri totesi.

– Wow! Wonderful, yes! BB-Sandra iloitsi.

– Ihan sikahienoja. Jebou! BB-Elisabet huusi innoissaan ilotulituksen päätyttyä.

– Oli kyllä hieno. En olisi kyllä koskaan odottanut tällaista, BB-Eetu totesi.

Ilotulituksen päätyttyä asukkaat komennettiin takaisin talon pihamaan puolelle. Sisällä heillä oli nautittavanaan muiden muassa lappilaisia herkkuja ja musiikkia.