Johnny Deppistä tehdään ikivanha vampyyri

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Johnny Depp on nähty viime vuosina valkokankaalla muiden muassa merirosvokapteenina suosituissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Parhaillaan työn alla on seuraava kyseisen saagan elokuva.

Celebuzz-julkaisu kertoo tähden olevan nyt mukana ohjaaja Tim Burtonin elokuvassa Dark Shadows. Elokuvan kuvauksien piti alkaa alunperin vuoden alussa, mutta ne siirrettiin huhtikuuhun 2011. Miehillä onkin jo yhteistyötaustaa muiden muassa elokuvista Saksikäsi Edward, Päätön ratsumies ja Liisa ihmemaassa.

Depp olisi kyseisen elokuvan 175 vuotta vanha vampyyri Barnabas Collins. Elokuva Dark Shadows perustuu Pride and Prejudice and Zombies -kirjailija Seth Grahame-Smithin tekstiin, jonka tekemiseen myös Big Fish -käsikirjoittaja John August on osallistunut.

Johnny Deppin on huhuttu saaneen myös roolitarjouksen satuklassikoiden maailmaan. Grimmin veljesten satu Lumikki ja seitsemän kääpiötä tuotetaan uutena versiona, ja Depp nähdään elokuvassa metsästäjänä, mikäli hän hyväksyy roolitarjouksen.