Justin Bieber ja Selena Gomez käsi kädessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin poptähti Justin Bieber tunnetaan naismaisen lauluäänensä lisäksi myös niin sanotusta pottatukastaan. Nämä termit ovat kuitenkin vain Bieberin vastustajien antamia, sillä miljoonat fanit suorastaan jumaloivat kaikkea poppariin liittyvää.

Lehdet raportoivat taannoin Bieberin suudelleen vieroituksessa ja kuntoutuksessa olevan laulajanäyttelijä Demi Lovaton kanssa, mutta nyt hänet on yhdistetty jo toiseen kaunottareen. Poptähti nähtiin vastikään jäätelöllä teinipoppari Selena Gomezin kanssa Californiassa, ja nyt Celebuzz-julkaisu raportoi tähtiparin olleen liikkeellä käsi kädessä.

Kummankaan osapuolen suhdestatusta ei ole vahvistettu, ja Bieber on myös yhdistetty Baby-musiikkivideollaan esiintyvään Jasmine Villegasiin. Bieber kertoi taannoin lehdistölle puhuvansa mielellään deittailustaan. Hän kertoi tuolloin olevansa sinkku, mutta onko hän enää?